advertorial

Är det dags för ditt årliga besök hos tandläkaren? Det där besöket man gärna skjuter på så länge man bara kan. Vilket man såklart inte bör göra. Karies i tänderna kan man få alltför lätt. Man kan tycka att man sköter tänderna exakt så bra man ska. Men trots det kan karies uppstå och det kan bli hål. Dessutom går det ganska snabbt, från att man får karies, tills att det blir ett hål. Hålen kan också växa, så det finns verkligen ingenting alls att vänta på. 

Hos tandläkaren gör man en noggrann kontroll av din mun. Om de finner något problem, eller en antydan till att det kan bli ett problem, då tar de itu med det direkt. Eller ja, du får en ny tid där ni åtgärdar problemet. För att slippa allt för stora besvär behöver du ta väl hand om dina tänder hemma, men även göra undersökningar hos tandläkaren. I längden tjänar man på att göra det och då man slipper man de större problemen som annars kan uppstå. 

 

image

Var inte rädd

Allt för många lider idag av tandläkarskräck. Det är ett vanligt problem som tandläkaren är väl medveten om. Om du känner av att det är ett problem för dig, så är det bara att prata med kliniken om det. Tandläkare och tandsköterskor är väldigt proffsiga och kommer att ta hand om dig på bästa sätt. De kommer att göra undersökningen på ett sätt som är lugnt och tryggt för dig. Vill du, så kan man göra den steg för steg. 

Vare sig man har eller inte har tandläkarskräck så är det viktigt med rätt val av klinik. Tandläkare i Östermalm erbjuder personlig tandvård till ett bra pris för dig. Det är precis vad du ska känna till inför ditt tandläkarbesök. Är du nyfiken på priserna kan du ofta finna dessa på klinikens hemsida.