Utan att man kanske tänker på det används batterier till otaliga saker i hemmet. Börjar man tänka efter behövs batterier till en hel del faktiskt, till tv-dosorna i vardagsrummet, till vågen i badrummet, till termometern i köket och på massa andra ställen. Vi köper batterier då och då och det blir till en förbrukningsvara, det är något man lägger pengar på utan att reflektera över det så mycket. Men kan man köpa sina batterier lite billigare sparar man en hel del i hushållskassan. På några år kan det ändå bli  lite pengar man sparar in. 

Batteri online är en webbshop som har de allra flesta sorters batterier. Här hittar man de allra vanligaste batterierna men också mer ovanliga som batterier till båten, gps:en, jaktradion och allt möjligt. De håller också lite bättre priser än många varuhus och köpcentrum. Eftersom de inte behöver lägga pengar på dyra lokaler eller trycka fina varukataloger kan de istället tumma lite på priset. Trots det får man inte batterier av sämre kvalitet, snarare tvärtom. Eftersom de har en hög omsättning så vet man att man får fräscha batterier när man beställer därifrån. Batterier är en färskvara och batterier som ligger länge på ett lager eller i en butik kan om man har otur försämras något. 

Hos webbshoppen finns också uppladdningsbara batterier, vilket är en smart investering både för miljön och plånboken. De kostar lite mer att köpa men istället för att kassera batterierna då de tagit slut kan man ladda dem om och om igen. Att handla sina batterier på nätet är dessutom bekvämt, speciellt om man ska ha olika sorters batterier. Letar man dessutom specialbatterier kan man få leta länge om man går i vanliga butiker eller gå till flera olika specialbutiker innan man hittat det man ska ha. Det finns många anledningar till att handla sina batterier på nätet!