Belysning kan verkligen göra skillnad på känslan i ett rum. Kallt och starkt ljus ger bra belysning till arbete och städning medan varm belysning gör rummet mysigt och välkomnande. Placera lampor på olika höjd för att få känsla av liv i utrymmet och fyll varje vrå med en ljuskälla så att du kan nyttja precis hela rummet. Det blir mysig och funktionellt samtidigt som det med rätt sorts lampor kan förhöja intrycket av hela hemmet.

Blanda lampor för ett levande hem

Ungefär 6-8 ljuskällor i ett normalstort rum är en bra riktlinje för fullgod belysning samt en hemtrevlig känsla. För en extra fin och personlig prägel kan det vara bra att använda sig av alla sorters ljuskällor såsom vägg-, golv-, bords- och taklampor. Lampskärmar som passar in med sin form och färg samt armaturer som sätter pricken över i:et på en viss inredningsstil gör att hemmet känns extra enhetligt.

Vackert och närproducerat

Aldrig förr har människor varit så medvetna om vår påverkan på jorden och miljön, det finns därför en önskan om att handla medvetet och gärna från företag i närområdet. När det kommer till vacker design är det som tur är inget vi i norden behöver se långt för att hitta. Det finns mängder av framstående designers som tar fram vacker inredning vi kan fylla våra hem med. Ett företag som arbetar med kvalitet och hantverk i fokus och som dessutom finns innanför landets gränser är By Rydéns.

Lampor som förgyller 

By Rydéns är ett av Sveriges mest framstående lampföretag, de tillverkar lampor som kan sätta prägel både i hemmet och i offentliga miljöer. I deras sortiment finns klassiska och minimalistiska skapelser såväl som mer utstickande och moderna objekt. Vill du ta in en vacker By Rydens lampa i ditt hem kan du hitta ett brett urval till bra pris hos Lampemesteren.