Jaha, då var förrådet fullt igen. Till bredden. Det är vansinnigt vad man lyckas samla på sig under några år i samma bostad. Men nu är det dags att lämna lägenheten och flytta till en ny i Uppsala. Man skulle kunna tänka sig att det hade kunnat vara ett tillfälle att verkligen städa ur förrådet och slänga eller ge bort allt det där som du kanske faktiskt inte har användning av.  

Men du är ju en samlare. Det ska mycket till för att du ska göra dig av med de där grejerna. Även om de bara ligger och tar plats i förrådet. Allting ska med till den nya bostaden. 

Här är dock problemet. Dina flyttar överlappar inte särskilt väl med varandra. Det kommer finnas ett par veckor där du är mellan bostäder och kanske behöver ta in på hotell eller bo hos en kompis. 

Men vad ska du göra av alla grejer i det förråd som tillhör den första bostaden? Lugn, du behöver inte gräva en grop i skogen och gömma dina grejer där. Det räcker att du googlar på Storage i Uppsala och utnyttjar möjligheterna för magasinering.  

 

 

Magasinering löser förvaringen

Magasinering är lösningen på dina problem när du har för mycket grejer och inte vet var du ska göra av dem. Inte sällan i samband med att man flyttar, som i exemplet ovan. Men det är förstås inte bara privatpersoner som kan vara i behov av extra förvaring. Minst lika vanligt är det att ett företag behöver det. Man kanske flyttar på kontoret och har en övergångsperiod där en hel del material måste förvaras någonstans. 

I regel är magasinering både en praktisk och säker lösning på en uppkommen förvaringsutmaning. Lagerplatserna är allt som oftast övervakade, antingen genom personal eller larm och kameror. För det sista man vill är ju att materialet man lagrar blir stulet under tiden.