Har du planer på att renovera? Eller har du tagit på dig ett alldeles för stort projekt som du inte reder ut på egen hand? Oavsett vad du behöver ha gjort finns det hjälp att få. Sök efter byggföretag stockholm – där det finns ett stort urval av olika företag.

Vem ska du anlita?

När du ska anlita ett byggföretag är det väldigt viktigt att du är noga när du väljer. Du vill ha ett byggföretag du känner att du kan lita på. Ring upp några olika för att få offert och en personlig uppfattning om företaget och säkerställa att de verkligen förstår vad du vill ha. Kolla in deras hemsidor, läs tidigare recensioner och kolla omdömen av tidigare arbeten. 

Priset bör inte vara det som avgör. Hellre betala lite mer och få det som du vill. Kolla upp ROT-avdraget – det är ett avdrag på 30% upp till 50 000 kr som du kan få när du bygger om.

Från tre till fyra rum

Att behöva större boende utan att behöva flytta är inte svårt. Allt du måste ha själv är marken, och givetvis måste du söka byggnadslov. För byggnadslov måste du vara ute i god tid då det ibland kan ta väldigt lång tid. Men i annat fall hjälper ett byggföretag dig med det. 

 

 

Ska du bygga något helt nytt krävs det lite mer. Då måste du också ha med en arkitekt för att se över dina ritningar och hjälpa dig med dem. En arkitekt kollar även så ditt tänkta bygge passar in i ert kvarter.

Vill du bygga ett nytt garage? Inga problem där heller, säg hur du tänkt dig och gör upp en plan med företaget du tänker använda dig av. 

Det behöver inte vara svårt och det krävs inte en flytt för att förvandla just ditt hem till ett drömhem.