Vad är det som är nytt egentligen? Ska det vara något som kommer direkt från fabriken och inte är använt alls? För en bil innebär det att mätarställningen ska stå på noll. Eller är det något som är nytt för dig för att du precis har köpt bilen? Även om den är tio år gammal och har rullat många långa mil.

Troligen är det oftast det som är nytt för dig som du ser som nytt och när du köper en ny bil så är det alltid speciellt. Även om den inte är ny direkt från fabriken. Men det finns också de bilar som håller sig bättre än andra. Kanske är det för att det är en bil som är av mycket god kvalitet. Eller så är det för att bilens ägare har tagit väl hand om den.

 

Den första turen

När du har köpt en helt ny Mitsubishi i Stockholm och rullar runt på stadens gator så är det alltid något speciellt med den första turen. Kanske tar du en sväng till Djurgården för att känna lite natur eller så beger du dig ut på landsvägen för att testa bilens gränser. Det finns bara en person som bestämmer vad du ska göra och det är du. Du och bilen.

Passa gärna på att vara helt ensam på den första turen så att du kan få ställa in allt som du vill och spela hög musik helt efter din egen smak. För hur länge du än kommer ha din nya Mitsubishi så blir det aldrig riktigt samma känsla igen.  

 

Ett noggrant köp

Även om du är en van bilägare så kan det vara svårt att veta vilken bil som passar dig bäst. Därför är det alltid bra att passa på att ta råd och stöd av en duktig Mitsubishi-handlare för ditt val.