Optimera livet under pandemin

Vi behöver alla ta extra väl hand om oss själva och vår omgivning i dessa pandemiska tider. För även om sanningen är att de allra flesta av oss klarar sig väldigt bra om vi skulle drabbas av Covid-19, så finns ändå möjligheten att vi har otur och åker på en rejäl sjuka.

Därför är det rekommenderat att vi minskar kontakten med varandra under dessa utmanande tider. Detta vet förstås alla redan men det kan vara värt att påminna om det ändå. För alltid är det någon som får sig en tankeställare då.
Faktum är att man kan se denna tid som en möjlighet. Eftersom situationen är så unik – varför inte passa på att göra något unikt av det?

Det är nu du har möjlighet att lägga upp en strategi för hur du vill att ditt liv ska se ut efter denna viruspandemi. Det är nu du kan se till att lägga i en ytterligare växel istället för att spendera tiden framför Netflix hela dagarna. Inte för att det är något fel att unna sig lite chill, men det blir lite tokigt om det är det enda som man gör.

Passa på att läsa böcker och bli lite klokare på köpet.
Ta dig ut i skog och mark och vandra runt i den friska luften. Även om detta är något som många gör just nu så finns det gott om plats i det gröna.
Se över dina mat- och hälsovanor. Skär bort socker och annat slask ur kosten och lägg istället till mineraler och vitaminer. Sådana hittar du bland annat på Hälsopreparat: http://www.halsopreparat.se/vitaminer-mineraler-amino/category/19437847321

När väl denna pandemi är över, då kommer du att resa dig starkare än någonsin av erfarenheten. Full med ny energi tar du dig sedan an den nya värld som väntar bortom denna tid av osäkerhet och oro.