Poolen är den eviga drömmen

Säg ordet ”pool” och de flesta får ett lite drömskt skimmer i ögonen. Det är fortfarande något speciellt med att ha en simbassäng på sin tomt som får oss att drömma oss iväg till varmare breddgrader. För när det kommer till vardagslyx så är just poolen ohotad som nummer ett bland fenomen.

Alla som växte upp med en pool på tomten vet också att den lever upp till hajpen. De där riktigt varma sommardagarna finns det få saker som är lika sköna som att kunna hoppa ned i en stor bassäng och kunna svalka av sig lite i solskenet. Bjud över några kompisar och du får ett poolparty som kan vara hur länge som helst om det är tillräckligt varmt i vattnet.

Idag blir det också allt vanligare att värma upp poolen så att det går att bara även under den kallare delen av året. Naturligtvis har man även ett skydd mot löv och annat skräp från att blåsa in och förstöra upplevelsen. Fråga bara den kunniga personalen på https://www.soderrogard.se/pool så får du allt underlag du behöver inför att skaffa pool som kan användas året runt.

Eller kanske äger du redan en pool, men skulle vilja göra den till en åretrunt-pool? Inga problem: Söderro Gård kan självklart även hjälpa dig även med denna bit.

Visst blir det lite bök och pyssel med att få poolen på plats, eller vintersäkra den. Samtidigt är det sådant som du kommer att ha glömt bort när den väl är byggd och färdig för att brukas året runt under lång tid framöver.

För dig som är intresserad av att simma för att träna går det ju även att installera en apparatur som ser till att blåsa ut vatten för att skapa motstånd. På det sättet kan du simma ”på plats” så att säga enligt samma princip som på ett löpband.