Som sociala djur behöver vi alla en gemenskap där vi känner att vi är accepterade samtidigt som vi känner att vi utmanas. För det är genom acceptans som vi finner viljan till faktiskt pusha oss själva framåt. Genom trygghet och kamratskap vågar vi omdefiniera oss själva för att nå vidare, bli visare.

Finn fokus och tillit

Alla som någon gång har tränat kampsport känner nog igen sig i detta. Här är tillit till varandra grunden till att våga puckla på varandra. För utan tillit så kan det gå lite hur som helst när man utöver våld på varandra.

På tal om kampsport så kan det faktiskt vara så att man kan dra fördelar av att ta några droppar CBD-olja under tungan inför ett pass på mattan. Med CBD från https://raworganics.se/ finns nämligen potentialen till att finna en ny nivå av lugn i sinnet och följsamhet i kroppen – något som alla vet är två bra saker att ha när man tränar.

Visste du dessutom att detta tillskott även är laddat med antioxidanter och har starkt antiinflammatoriska egenskaper?
Inte? Då kan du läsa mer om detta på https://cbdoljainfo.se/cbd-olja-mot-kol/ där man också lägger upp ett case för varför CBD-olja kan vara behjälpligt vid den svåra sjukdomen KOL.

All denna information kan förstås också vara behjälplig även om du inte tränar kampsort. För vem vill inte känna ett större lugn här i livet och ge sig själv mer utrymme att fatta kloka beslut?

Svaren vi söker tenderar nämligen i alla fall att finnas inom oss. Ofta behöver vi dock den yttre världen och allt vad den erbjuder för att gräva fram dessa svar. Vi tenderar nämligen att täcka över dem med information och rutiner som kanske inte är direkt främjande för vår framgång i det långa loppet. Som tur är så har vi kraften att böra resan mot vårt bättre jag – redan idag.