Har ni överlevt de första åren och är ändå lika kära fortfarande? Det kan du fira genom att skicka blombud i Stockholm till din käras hem eller arbete. En överraskning som du kan vara säker på kommer att bli mycket uppskattad på alla sätt. 

För vem tycker inte om att få blommor? Ja, okej är din kära högst allergisk så kan det få motsatt effekt. Men då kan du i gengäld välja något annat ur sortimentet, som choklad till exempel.

Vill du snitsa till det lite extra så kan du passa på att välja en bukett som betyder något speciellt. Eller så går du riktigt stort in och pluggar på blomsterspråket. På det viset kan du skapa en bukett som betyder att du älskar mottagaren. Eller så kan det vara blommor med olika betydelse som gör att du får ihop en hel mening. Kanske: jag saknar dig, jag älskar dig, vill du bli min?

Bukett eller krukväxt

När du ska välja vad du ska skicka så finns det en mängd olika buketter att välja bland, men även krukväxter och tillbehör som choklad med mera. Vill du säga förlåt och har en mottagare som föredrar något bestående så kan du till exempel skicka ett helt olivträd. Får du inte förlåtelse då så lär det vara något riktigt illa som du har gjort. Och då kan du försöka med en gigantisk bukett röda rosor, eller lägga ner dina försök helt och hållet.

Det som är extra roligt med blommor är att du faktiskt kan skicka det till vem som helst. Du behöver bara välja rätt blommor. För om du skickar en stor bukett röda rosor till din chef så kan det missförstås. Detsamma ifall svärmor får en bukett tistlar, även om de är mycket vackra att se på. Men det kan butiken hjälpa dig med.