Oavsett om man är privatperson eller företag vill man ha allt så smidigt och enkelt som möjligt när man ska skicka paket eller större gods. Det kan kännas jobbigt att leta efter det bästa alternativet och det är både smidigt och tidsbesparande att använda sig av ett företag som har många olika alternativ och lösningar. 

Med Billigtpaket.se kan man skicka paket på ett smidigt. Hos dem kan man skicka sin leverans eller sitt paket med Schenker Sweden. Man kan själv välja hur man vill skicka sitt paket. Schenker levererar med både tåg och båt och även med lastbilar och flyg. Här kan man välja det alternativ som passar bäst men också kombinera flera alternativ om det är bättre. 

Hos Schenker kan man tryggt lämna sitt paket och veta att det är i trygga händer. Oavsett värde behandlar de alla paket likadant, vilket kan vara skönt att veta. I Sverige finns över 1600 Schenker ombud och det är lätt att hitta ett ombud som ligger nära. Har man ett större paket eller leverans kan man istället lämna in det på en Schenker terminal. Har man en försändelse som är värdefull kan man också lägga till efterkrav vilket betyder att varan inte levereras  förrän betalningen är gjord av mottagaren. Man kan också välja att lägga till en försäkring ifall olyckan skulle vara framme och paketet skulle bli skadat eller komma bort någonstans på vägen. 

Med dem kan man också skicka varor som kräver kyla då de har lastbilar med både kyl – och frysaggregat som levereras varor både i och utanför Sverige. Det ska vara enkelt och smidigt att skicka varor och paket och det är det med Schenker. Här kan anpassa fraktsättet, lägga till försäkringar och så vidare men också följa varje försändelse i realtid, vilket kan vara skönt för både  den som skickar paketet och den som ska ta emot det.